AKSARAY / ESKİL - Eskil İmam Hatip Ortaokulu

Yapılan etkinliğe tüm öğrecilerimiz ve personelimiz katıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.Programda öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler düzenledi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ,tüm öğrencilerimizin katıldığı  programda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

14 MART Pİ GÜNÜ TEMALI PANO ÇALIŞMASI

Okulumuz Öğrencileinin hazırlamış olduğu Ramazan-ı Şerif Köşeleri

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Özlem BİÇER okulumuz konferans salonunda öğrenci velilerine yönelik Çocuklarda ve Ailede Teknoloji Bağımlılığı konulu seminer çalışması yaptı.

Ock

Okulumuz konferans salonunda 5. ve 6. sınıflar arasında Bilgi yarışması yapıldı.Düzenlenen yarışmada birinci olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ilçemiz Gençlik merkezini ziyaret ederek çeşitli etkinlikler yaptılar.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında öğrencilerimiz "Anlamını Buluyorum ", "Dede Korkut Hikayeleri Canlandırma"  gibi etkinliklerinin yanında video izleme etkinlkleri yaptılar.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında Ocak ayinda dede korkut hikayeleri okumaları ile ilgili okul panomuz

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Murat Düzgen'in TEMA Vakfı ve Aksaray Üniversitesi destekli bir projesi kapsamında okulumuzda meşe palamudu tüpleme etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz doğaya onlarca fidan kazandırmak için hem çalıştılar hem de doyasıya eğlendiler